Team Forty4
Werken bij Forty4 Safety and Security
 

           

                                             


  Dank voor je interesse in Forty4 Safety and Security. Hierbij informeren wij jou over werken bij dit fantastische beveiligingsbedrijf.

Kijk op www.forty4.nl voor meer informatie over al onze veiligheidsdiensten.


Mede dankzij haar jarenlange ervaring en inzet op het gebied van gespecialiseerde evenementbeveiliging heeft Forty4 het vertrouwen gewonnen van een groot aantal vooraanstaande productiebedrijven en organisatoren. Professionele evenementbeveiliging waarbij veiligheid en gastvrijheid centraal staat. 


Als beveiliger ben jij het visitekaartje voor onze opdrachtgevers en hun gasten. Je werkt op de leukste festivals van Nederland. Jij zorgt dat organisaties, klanten en zijn gasten zich vrij voelen in een prettige en veilige omgeving. Dankzij een oproepcontract bepaal je ook grotendeels je rooster en inzetbaarheid.


  

Functie van evenementenbeveiliger

Je bent mensgericht en acteert als gastheer/gastvrouw van ons team;

Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en bent het aanspreekpunt voor bezoekers en organisatie;

 Je voert toegangscontroles en visitaties uit op evenementen;
Je geeft ondersteuning aan je collega beveiligers, de EHBO of de organisatie als dat nodig is;
  
Je prestaties continu verbeteren door kritisch je eigen werkwijzen te evalueren, zodat je elke dag een beetje beter wordt; Team Forty4
Als Beveiliger werk je zelfstandig, in een kleine groep, of in een groot team op verschillende evenementen. Samen verzorg je alle werkzaamheden die volbracht moeten worden. Je zorgt zelf dat je op ieder evenement weet wat de verwachtingen over je zijn. Omdat je binnen Forty4 Security in een hecht team werkt heb je nauw contact met je collega's. Initiatieven worden beloond en kennis delen is macht. 

Zo stimuleren en motiveren we elkaar.


Forty4 is preferred supplier op een aantal van Nederlands grootste en bekendste evenementenlocaties  als: 

 Ziggodome Amsterdam, AFAS Live Venue Amsterdam, Ahoy Rotterdam en het Gelredome Arnhem. Wij leveren de beveiliging tijdens aansprekende publieksevenementen zoals Royal Park Live, Concert at Sea, De Zwarte Cross, Het Mega Piraten Festijn, Sterren Muziekfeest, Outdoor Stereo Festival en vele andere festivals, concerten en publieksevenementen en festivals in heel Nederland.  Veel van onze projecten kun je vinden op onze Facebookpagina   https://www.facebook.com/Forty4-Safety-and-Security-204400489697745/


 


Wie ben jij?

Je bent niet vies van werken in de weekenden en avonden;

 Je bent ontzettend flexibel en staat stevig in je schoenen;

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
 Je bent in bezit van een diploma Beveiliger 2 (of ESO);
Je bent zelfverzekerd en trots op het werk wat je doet; 
Je hebt altijd een glimlach op je gezicht;

  Je bent in goede fysieke conditie.


  
Wat bieden wij jou:

 Salaris conform óf boven cao

Leuk werk in een hecht team

Aanvullende trainingen
Gezellige werksfeer
Afwisselend werk

 

  

Ben jij diegene die wij zoeken en ben je toe aan een leuke uitdaging? Laat ons weten waarom wij jou aan moeten nemen en reageer direct via het onderstaande contactformulier!  NB: voorafgaand aan deze aanstelling vindt een antecedentenonderzoek plaats.Naast evenementbeveiliging leveren wij ook ticketscan, verkeersregelaar, brandwacht en EHBO diensten op evenementen.